MediaWatch

Flere bredbånd i Danmark

De tre store teleoperatører Tele Danmark, Telia og svenske Bredbåndsbolaget bliver nok de første til at udbyde egne bredbåndsforbindelser til private Internetbrugere.

Tele Danmark vil investere flere hundrede millioner kroner i en kæmpe satsning, som skal koble private danskere til højhastigheds-Internet. Det kommer til at betyde, at kunderne får valgfrihed mellem, om de vil bruge telefonforbindelsen eller kabel-TV stikket til Internet-forbindelsen, så der opstår konkurrence mellem de forskellige divisioner i Tele Danmark, skriver Børsen.

Også Telia har afsat et antal millioner til yderligere investeringer i bredbåndet i Danmark. Telia har allerede et stykke tid leveret bredbånds-Internet til kunder på Stofa-nettet.

Abonnenter kan læse mere om det nye trådløse højhastighedsnet FWA i iNetWatch nummer 18

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs