MediaWatch

Samarbejde om fælles media-platform

Det nye internationale samarbejde vil ved hjælp af den nye teknologi, som kaldes AllWaysOn, gøre det muligt for medierne at kommunikere sammen uanset teknologi og format, så brugerne vil kunne udveksle alle typer dokumenter mellem PC, Web, WAP, SMS, e-mail, Voice, print, fax og Set-top boks, skriver Berlingske Tidende.

Princippet bag den nye teknologi er, at brugeren skal gøres uafhængig af skrivebordet eller computeren, så han altid kan være på, uanset hvor i verden han befinder sig, og uanset hvilken terminal han anvender.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs