MediaWatch

Dagrofa bliver Internet-gigant

I denne måden åbner dagligvarekæden Favør en ny Internet-butik med adgang til varer i 40 butikker over hele landet, men det er Dagrofa, der via grossistsamarbejdet Supergros står bag udviklingen af netbutikken, og Dagrofa har desuden været med til at udvikle og implementere systemet, skriver Jyllands Posten.

Dagrofa står desuden bag ISS’ Internet-initiativ, som går ud på at bringe dagligvarer ud til ansatte hos ISS’ kunder. ISS’ system styres og vedligeholdes her af Dagrofa’s edb-division Nord Data, og det er Dagrofa, som står for at indsamle og pakke varerne. Ifølge Dagrofa er der dog kun tale om et midlertidigt samarbejde med ISS.

Dagrofa stiller det nye Internet-system til rådighed for alle de frie købmænd, som er medlemmer af SuperGros-samarbejdet, og i den forbindelse er man allerede i gang med 3-4 nye Internet-projekter.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs