MediaWatch

Sonofon indgår samarbejde med Tele2

I erkendelse af at det er for smalt udelukkende at fokusere på mobiltelefoni, har Sonofon indgået en aftale med Tele2 om at udlicitere sine Internet-aktiviteter via fastnet. Samarbejdet indebærer, at Sonofon får adgang til UNI2’s Internet, og dermed slipper Sonofon for selv at skulle investere i egen infrastruktur. Til gengæld skal Tele2 markedsføre Internet-løsninger til erhvervslivet for Sonofon, skriver Børsen.

Det kan ikke udelukkes, at samarbejdet vil blive udvidet til også at omfatte mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs