MediaWatch

DDE har succes med ny profil

Strategiskiftet i det relativt anonyme børsnoterede IT-konsulent firma Dansk Data Elektronik, som gik ud på at omdanne selskabet til et Internet-firma, har givet DDE status af børskomet på lige fod med markante Internet-firmaer som Framtidsfabrikken og Icom Medialab, skriver Berlingske Tidende.

I første omgang fik DDE’s nye image, som er blevet markedsført under navnet eHuset DDE, aktiekurserne til at ryge i vejret fra omkring kurs 200 i starten af februar måned til 1165 i slutningen af marts. Så var det, at korrektionerne i det amerikanske Nasdaq indeks indtrådte, hvorefter DDE-aktien på bare tre uger faldt til det halve. Hermed ramte krisen i IT-branchen DDE relativt hårdt, men kursen stabiliserede sig dog på et niveau på et par hundrede procent højere end 1999-niveauet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs