IT- og teleselskaber dominerer Top 500

MediaWatch

IT- og Teleselskaberne er stærkt repræsenteret på listen over TOP 500-virksomheder. Softwaregiganten Microsoft ligger fortsat på en førsteplads tæt fulgt af General Electric. Tele Danmark når op på plads nummer 335, skriver Berlingske Tidende.

Financial Times’ liste over Top 500 er baseret på en opgørelse af aktiekurserne per 5. januar 2000. Nu er der imidlertid sket meget med IT-selskabernes aktiekurser siden den 5. januar. Derfor har Financial Times udarbejdet en ny liste over de 25 største selskaber, baseret på en opgørelse over aktiekurserne den 24 april. På den liste har General Electric overtaget førertrøjen fra Microsoft, som i stedet er blevet forvist til en fjerdeplads. Nokia og Ericsson er begge blevet forfremmet til henholdsvis nummer ni og nummer 22.

På den reviderede liste over de 25 største selskaber i Norden ligger Nokia og Ericsson ikke overraskende på første- og andenpladsen, mens Tele Danmark får en sjetteplads. Overraskende er imidlertid tredjepladsen, som indtages af den finske mobiltelefonoperatør Sonera.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også