MediaWatch

Fælles regler for e-handel

De længe ventede fælles reger for elektronisk handel indenfor EU-regionen er langt om længe vedtaget, til gavn for både forbrugere og virksomheder. Årsagen til direktivforslagets lange behandlingsforløb skyldes blandt anet, at så mange har ønsket at påvirke dets indhold.

Medlemslandenes repræsentanter har blandt andet fokuseret på problemstillinger som, forbrugernet mulighed for at sige nej til uønskede reklamer i via e-mail og Internet-udbydernes ansvar i forbindelse med ulovligheder på nettet, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs