MediaWatch

Fejl ved automatisk forvalg til Tele2

Et af ofrene for den uheldige forretningsorden er direktør Preben Kjær fra Danmarks Automobilforhandler Forening. Ifølge Berlingske Tidende har Preben Kjær uden hans vidende fået skiftet Tele Danmark ud med automatisk forvalg hos Tele2, og Preben Kjær påstår at have flere kolleger, som er blevet udsat for det samme.

Tele2’s informationschef og formand for bestyrelsen, Ebbe Sørensen, undskylder episoderne med at der må være opstået en fejl. Ifølge Ebbe Sørensen tjekker Tele2 altid de indsendte kuponer for, om nummer, navn og adresse passer sammen, men han er bekendt med at der er sket fire-fem tilsvarende fejl ud af de 200.000 kunder med fast forvalg, hvilket Sørensen ikke ser som noget stort problem.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs