MediaWatch

Asiatisk boom i e-handel

Ifølge analysevirksomheden Gartner Group vil omsætningen indenfor e-handel på forbrugermarkedet i Asien nå op på 8,4 milliarder dollar i år. Det marked ventes at stige med over 200 procent om året til 48 milliarder i 2003, skriver Jyllands Posten.

Udviklingen i business-to-business handel over Internettet ventes imidlertid at gå endnu hurtigere. Her forudser Gartner Group at omsætningen i år vil nå op på 30 milliarder dollar og stige til over 1000 milliarder dollar i år 2004.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs