MediaWatch

Kursen steg under T-Online emission

Europas største Internet-operatør T-Online udbød i går 100 millioner styk nye aktier på Frankfurt-børsen, skriver Jyllands Posten. Det gav flotte stigninger i udbudskursen, der oprindeligt var fastsat til 27 euro. Hen over dagen steg kursen stødt med i alt 27,8 procent til en slutkurs på 37,5 euro, men rygterne siger, at de udbydende banker selv har budt på aktierne for at presse kursen op.

T-Online har i alt 4,2 millioner kunder på de europæiske markeder, og der dermed større end AOL Europe. AOL er den største spiller på verdensmarkedet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs