MediaWatch

Internetpioner kritiserer politikere

Den 22-årige Thomas Madsen-Mygdal har været siden Internettets kommercialisering i Danmark og er initiativtager til den årlige Reboot event for Internetbranchen. Men han kritiserer de danske politikere for ikke at forstå nok om den ny økonomi så den kan fungere optimalt, skriver Børsen. Her fremhæver han statens salg af Tele Danmark, som et af de største skandaler i de næste hundrede år.

Den unge guru-kandidat mener at der bør sættes langt flere penge af på finansloven til Internet-uddannelse og infrastruktur, og hvis ikke Folketingets politikerne kan følge med i udviklingen, bør de alle have en personlig rådgiver fra Internetbranchen, som kan holde dem orienteret om de grundlæggende forudsætninger for at området kan udvikle sig.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs