MediaWatch

Oprydning i IT-branchen er godt

IT-aktiernes massive kursfald har skabt en del problemer for den finansielle sektor og det vil betyde at teknologiselskaber fremover vil få sværere ved at skaffe kapital og kompetente medarbejdere, men derudover er der bred enighed blandt brancheeksperter om, at det er en god ting, at en del af IT-boblen er punkteret, skriver Børsen.

Det frie fald kommer til at koste dyrt for mange af de venturekapitalister, som har investeret i Internetvirksomheder uden reel forretningsmæssig indhold. Men der vil fortsat være gode forretningsmæssige muligheder for det IT-selskaber, som arbejder med konkrete og solide ideer, mener Michael Mathiesen.

Bjørn Haugaard, der er direktør for Danske Banks venurekapital-selskab Danske Private Equity, fokuserer på at de nye selskaber skal være i stand til at præstere et overskud, mens administrerende direktør Ole Timm fra Brandts Klædefabrik mener, at der opstår nye forretningsmæssige muligheder for at opkøbe seriøse IT-selskaber, når fårene bliver skildt fra bukkene.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs