MediaWatch

SBS relancere internet satsning

"Relanceringen af www.tvdanmark.dk giver TvDanmark alle muligheder for at øge samspillet mellem tv-programmerne og internettet og dermed indgå i en dialog med seerne. Programmer som "Villa Medusa" og "Talk TV - med Charlotte", som har været understøttet af hjemmesider, har allerede bevist, at det er muligt at få seerne op af sofaen og aktiveret gennem chat og debat, siger TvDanmark Interactives adm. direktør Lars Hjørne, skriver Erhvervsbladet.

Designet på hjemmesiden er lavet om og er gjort mere brugervenlig og funktionel. Derudover har TVDanmark lanceret en WAP-løsning, så seeren via en mobiltelefon med WAP (Wireless Application Protocol) kan finde programoversigterne for TVDanmark 1 og TVDanmark.

"Næste skridt bliver at understøtte vore mange markeder på Tekst-Tv med en Internetplatform, således at vi er i stand til at nå vore seere eller brugere - hvad enten de sidder foran TV'et, eller foran pc'eren. "JobSiden", "UddannelsesSiden" og "AutoSiden" er allerede at finde under www.tvdanmark.dk, og flere af vore markedspladser på TvDanmarks Tekst-TV vil også snart være repræsenteret på nettet, oplyser Lars Hjørne.

På TvDanmarks hjemmeside kan man også i dag stadig finde oplysninger om TvDanmarks danske programmer, sidste nyt fra TvDanmark samt chatte med værter og deltagere, der medvirker i TvDanmarks programmer.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs