SBS relancere internet satsning

MediaWatch

"Relanceringen af www.tvdanmark.dk giver TvDanmark alle muligheder for at øge samspillet mellem tv-programmerne og internettet og dermed indgå i en dialog med seerne. Programmer som "Villa Medusa" og "Talk TV - med Charlotte", som har været understøttet af hjemmesider, har allerede bevist, at det er muligt at få seerne op af sofaen og aktiveret gennem chat og debat, siger TvDanmark Interactives adm. direktør Lars Hjørne, skriver Erhvervsbladet.

Designet på hjemmesiden er lavet om og er gjort mere brugervenlig og funktionel. Derudover har TVDanmark lanceret en WAP-løsning, så seeren via en mobiltelefon med WAP (Wireless Application Protocol) kan finde programoversigterne for TVDanmark 1 og TVDanmark.

"Næste skridt bliver at understøtte vore mange markeder på Tekst-Tv med en Internetplatform, således at vi er i stand til at nå vore seere eller brugere - hvad enten de sidder foran TV'et, eller foran pc'eren. "JobSiden", "UddannelsesSiden" og "AutoSiden" er allerede at finde under www.tvdanmark.dk, og flere af vore markedspladser på TvDanmarks Tekst-TV vil også snart være repræsenteret på nettet, oplyser Lars Hjørne.

På TvDanmarks hjemmeside kan man også i dag stadig finde oplysninger om TvDanmarks danske programmer, sidste nyt fra TvDanmark samt chatte med værter og deltagere, der medvirker i TvDanmarks programmer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også