MediaWatch

Book selv rejsen og spar penge

På Travis.com kan virksomheder selv booke fly, hoteller og udlejningsbiler, og det giver ifølge selskabet mulighed for besparelser på mellem 10 og 20 procent på virksomhedernes rejsebudgetter, skriver Berlingske Tidende.

Bag det nye online booking-selskab, som er en nordisk tilpasning af det internationale bookingsystem Amadeus, står Peter Skieller, Michael Luplau og Niels Christian Foss. Systemet er udviklet i samarbejde med amerikanske GetThere.com og Framfab, og den samlede investering på 24 millioner kroner tegnes af norske Telenor Venture, svenske Ledstiernan Investment, danske 2M Invest samt firmaets tre stiftere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs