MediaWatch

Lego vil producere børne-TV

Lego planlægger at lave kvalitetsfjernsyn til børn og familier, Legos planer blev offentliggjort i forbindelse med festivalen Mip TV i Cannes, skriver Børsen med det britiske nyhedsbureau Reuter som kilde.

Det er Lego Gruppens datterselskab Lego Media, der med kontorer i London og Los Angeles skal stå få at udvikle og producere TV. Ifølge Reuter forhandler Lego med mulige partnere om co-produktion af TV, film og Internet.

Hvor meget, legetøjskoncernen har øremærket til investering i TV-produktion, er dog uvist. Lego har foreløbig hyret to briter med forstand på børne-tv til at styre koncernens TV-satsning, nemlig Michael Carrington fra BBC og Vanessa Chapman fra ITV.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs