MediaWatch

Langt flere har Internet adgang

I foråret 1997 havde kun otte procent af familierne internet i hjemmet, men dette tal er nu oppe på 45 procent, skriver Jyllandsposten.

Omsat til tal er der tale om en stigning fra 167.000 familier i 1997 til nu godt og vel en million. Af den million familier, der er koblet op, oplyser 350.000, at de har handlet over internet. Det betyder, at hver sjette danske familie har prøvet at handle via nettet.

Adgangen til en PC i hjemmet er også steget i løbet af de seneste fire år, men i en langsommere takt. Hvor der i 1997 var en PC hos godt en million familier, er det nu tilfældet hos knap 1,5 mio. af de danske familier. Totalt er der i år 2,2 millioner familier. Da en del har flere PC'er i hjemmet, opgøres det totale antal PC'er i danske hjem til godt og vel to millioner.

Foruden de 45 procent af familierne, der har adgang til Internet, oplyser yderligere 15 procent, at de har planer om at få en internet-adgang.

Cirka 90 procent af de under 55-årige har adgang til en PC i hjemmet, på arbejde eller på en uddannelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs