MediaWatch

Nordisk Film Tv-soap på TV 2

Derfor har Nordisk Film de sidste tre år arbejdet på at blive nordisk baseret på flere områder - tv, film, tegnefilm og reklamefilm, fortalte Søren Jakobsen, administrende direktør i Nordisk Film.

- Vi vil udvikle os, så vi kan tåle stød uden at få røde tal. Lige nu mangler vi en omsætning på 300 til 400 millioner kroner. På det niveau har vi så mange jern i ilden, at vi kan tåle, at et enkelt jern køler ned eller går i stykker.

På et pressemøde fredag præsenterede Nordisk Film sine våben for år 2000. På filmsiden er Nordisk Film i gang med flere film, skriver Børsen

Tv-soapen "Fantastiske Forældre" solgte ikke i første omgang, da Nordisk Film i sin tid præsenterede den i Danmark. Den har nu været en tur omkring Norge, hvor den er blevet en stor succes.

Nordisk Film er ved at oversætte serien til dansk og TV2 regner med at sende seriens 13 afsnit i løbet af det kommende år. I den tegnede films verden er der en serie og en film blandt Nordisk Films våben i kampen om markedsandele. Selskabet A-Film, som Nordisk Film ejer halvdelen af, er i gang med 26 afsnit af serien "Troll-tales". Serien sendes i Danmark til jul og skal senere sælges til udlandet.

På computerspil-området kan Nordisk Film præsentere spillet "Hit Man", som er udviklet af det danske selskab IO Interactive. Også det våben kan se frem til at blive solgt uden for de danske landegrænser.

Lige nu høre Nordisk Film til "partisantropperne", mener Søren Jakobsen fra Nordisk Film. Men på sigt vil selskabet gerne udvide ved at lave underholdning til tyskerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs