MediaWatch

Lokalradioer vil byde på den femte kanal

Alternativt må de lokale radiostationer lukke som følge af øget konkurrence fra den nye kommercielle station.

Regeringens forslag til en femte landsdækkende radiostation, hvis formål er at give danskerne flere radiokanaler, kan meget vel få den modsatte virkning, set med nordjyske øjne, skriver Berlingske Tidende.

Den øgede konkurrence fra endnu en kommerciel station kan meget vel komme til at betyde, at de fire lokalradioer i henholdsvis Aalborg, Hobro, Hjørring og Frederikshavn må dreje nøglen om.

Derfor har lokalradioerne, som er samlet under ANR-gruppen besluttet at byde på den femte station, oplyser direktør Peter A. Petersen til DR-Nordjylland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs