MediaWatch

CyberCity involveret i lovbrud

I forbindelse med Advent Internationals køb af CyberCity blev anparterne betalt ud af det CyberCity kontrollerede Danmark On-Line med én krone for i alt nominelt 125.000 kroner anparter, skriver Jyllands Posten. Det mener overassistent Thomas Høj fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er ulovligt, idet anpartskapitalen aldrig må indfries til under pålydende, og i dette tilfælde blev den indfriet til kurs 0,0008 svarende til én 124.000’ende del af pålydende.

Den nytiltrådte bestyrelsesformand for såvel Danmark On-line og CyberCity John Helmsøe-Zinck forklarer, at der må være tale om en formaliefejl, såfremt der er noget galt. Velrennomerede firmaer som advokatfirmaet Kromann Reumert og revisionsfirmaet Deloitte & Touche har været involveret i det nye CyberCity umiddelbart efter Advents overtagelse.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs