MediaWatch

CyberCity involveret i lovbrud

I forbindelse med Advent Internationals køb af CyberCity blev anparterne betalt ud af det CyberCity kontrollerede Danmark On-Line med én krone for i alt nominelt 125.000 kroner anparter, skriver Jyllands Posten. Det mener overassistent Thomas Høj fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er ulovligt, idet anpartskapitalen aldrig må indfries til under pålydende, og i dette tilfælde blev den indfriet til kurs 0,0008 svarende til én 124.000’ende del af pålydende.

Den nytiltrådte bestyrelsesformand for såvel Danmark On-line og CyberCity John Helmsøe-Zinck forklarer, at der må være tale om en formaliefejl, såfremt der er noget galt. Velrennomerede firmaer som advokatfirmaet Kromann Reumert og revisionsfirmaet Deloitte & Touche har været involveret i det nye CyberCity umiddelbart efter Advents overtagelse.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs