MediaWatch

CyberCity involveret i lovbrud

I forbindelse med Advent Internationals køb af CyberCity blev anparterne betalt ud af det CyberCity kontrollerede Danmark On-Line med én krone for i alt nominelt 125.000 kroner anparter, skriver Jyllands Posten. Det mener overassistent Thomas Høj fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er ulovligt, idet anpartskapitalen aldrig må indfries til under pålydende, og i dette tilfælde blev den indfriet til kurs 0,0008 svarende til én 124.000’ende del af pålydende.

Den nytiltrådte bestyrelsesformand for såvel Danmark On-line og CyberCity John Helmsøe-Zinck forklarer, at der må være tale om en formaliefejl, såfremt der er noget galt. Velrennomerede firmaer som advokatfirmaet Kromann Reumert og revisionsfirmaet Deloitte & Touche har været involveret i det nye CyberCity umiddelbart efter Advents overtagelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs