MediaWatch

Forsikringsbranchen fælles om e-commerce

Initiativet ledes af Brancheforeningen Forsikring & Pension som vil tilbyde de små forsikringsselskaber en ny gratis web-løsning, som skal forbedre kommunikationen mellem selskaberne og gøre det lettere for kunderne, for eksempel at skifte forsikringsselskab, skriver Børsen.

Det regner man med vil spare selskaberne en lang række administrationsomkostninger, ved at man effektiviserer den omfattende dokumentudveksling, som forsikringsselskaberne har indbyrdes, hver gang en kunde skifter selskab.

Målsætning er at selskaberne skal være på Internettet inden sommeren er slut, og på længere sigt er det meningen, at forsikringsselskaberne skal indgå alliancer med andre branceher på Internettet, som for eksempel automobilbranchen eller finansbarnchen.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs