MediaWatch

Debat om DAB og digital TV søges

Danske dagblade forsøgte med en voldsom indsats at få en af kanalerne, men det sandsynlige er, at de ikke i denne omgang kommer ind på det landsdækkende radiomarked.

Måske er det dagbladenes eget engagement i netop radioproblematikken, der har ført til, at det er denne del af medieforliget, der har fået mest omtale.

Frands Mortensen undrer sig over, at ingen omtaler digitaliseringen: "I månederne op til forligsudspillet var det netop digitaliseringen, der prægede den danske mediedebat. Danmarks liberale Parti, Venstre havde endda gjort digitaliseringen til omdrejningspunktet for dets mediepolitiske udspil, og Folketinget gennemførte den 1. februar 2000 en høring om netop digitaliseringen. Det er mærkeligt, at reaktionerne på medieforliget har overset dette område", skriver han på www.cultur.dk (Mediawatch omtalte digitaliseringen i sidste nummer).

Læs Frands Mortensens analyse af medieforliget.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs