MediaWatch

Debat om DAB og digital TV søges

Danske dagblade forsøgte med en voldsom indsats at få en af kanalerne, men det sandsynlige er, at de ikke i denne omgang kommer ind på det landsdækkende radiomarked.

Måske er det dagbladenes eget engagement i netop radioproblematikken, der har ført til, at det er denne del af medieforliget, der har fået mest omtale.

Frands Mortensen undrer sig over, at ingen omtaler digitaliseringen: "I månederne op til forligsudspillet var det netop digitaliseringen, der prægede den danske mediedebat. Danmarks liberale Parti, Venstre havde endda gjort digitaliseringen til omdrejningspunktet for dets mediepolitiske udspil, og Folketinget gennemførte den 1. februar 2000 en høring om netop digitaliseringen. Det er mærkeligt, at reaktionerne på medieforliget har overset dette område", skriver han på www.cultur.dk (Mediawatch omtalte digitaliseringen i sidste nummer).

Læs Frands Mortensens analyse af medieforliget.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs