MediaWatch

Aston børsnoteres tidligere en planlagt

Ifølge Aston IT Group’s administrerende direktør og medejer Peter Warnøe er det gået hurtigere med at opbygge virksomheden end man havde regnet med, og derfor vil børsnoteringen blive fremrykket, skriver Børsen.

Aston blev dannet ved en sammenlægning af syv IT-virksomheder med i alt 300 ansatte i august sidste år. Planen var at nå op på 5000 ansatte og blive børsnoteret i løbet af 1000 dage, men med en medarbejderstab i dag på cirka 1000 ansatte, vil begge milepæle blive nået væsentligt før.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs