MediaWatch

Mangel på IT-konsulenter

Ifølge Politiken rammer personaleflugten de store konsulentfirmaer som PricewaterhouseCoopers, Deloitte & Touche og Andersen Consulting. Problemet bliver forstærlket af at Danmark står overfor en akut mangel på personer med kendskab til IT.

I øjeblikket er der på landsplan brug for mere end 10.000 medarbejdere til IT-stillinger, og i løbet af fire år vil der mangle mere en 40.000, anslår Teknologisk Institut. Dertil kommer, at der vil blive brug for mere end 12.000 ingeniører.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs