MediaWatch

Aston køber Damgaard-afdeling

Købet af Damgaards konsulentafdeling omfatter en organisation på 50 ansatte og med Astons 10 ansatte indenfor Damgaards produkter kommer den nye afdeling op på 60 medarbejdere. Målet er at komme op på over 200 ansatte inden årsskiftet, oplyser administrerende direktør Peter Warnøe ifølge Jyllands Posten.

Aston IT Group er også verdens største forhandler af produkter fra Damgaard’s største konkurrent, Navision, og dermed skal Aston varetage interesser for to firmaer, som sælger produkter, der direkte konkurrerer med hinanden. Den problemstilling er økonomidirektør Lars Plesner Hamann fra Navision imidlertid indstillet på, og han mener at Astons træk er smart gjort, og helt i overensstemmelse med deres strategi.

Det samme er informationschef Anders Lehmenn fra Damgaard, der tror på at der vil være mere forståelse for at den nye salgskanal via Aston, fremfor hvis køberen havde været Columbus, der med en organisation på 900 mand også sælger produkter for konkurrenten Merkantil Data.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs