MediaWatch

Aston køber Damgaard-afdeling

Købet af Damgaards konsulentafdeling omfatter en organisation på 50 ansatte og med Astons 10 ansatte indenfor Damgaards produkter kommer den nye afdeling op på 60 medarbejdere. Målet er at komme op på over 200 ansatte inden årsskiftet, oplyser administrerende direktør Peter Warnøe ifølge Jyllands Posten.

Aston IT Group er også verdens største forhandler af produkter fra Damgaard’s største konkurrent, Navision, og dermed skal Aston varetage interesser for to firmaer, som sælger produkter, der direkte konkurrerer med hinanden. Den problemstilling er økonomidirektør Lars Plesner Hamann fra Navision imidlertid indstillet på, og han mener at Astons træk er smart gjort, og helt i overensstemmelse med deres strategi.

Det samme er informationschef Anders Lehmenn fra Damgaard, der tror på at der vil være mere forståelse for at den nye salgskanal via Aston, fremfor hvis køberen havde været Columbus, der med en organisation på 900 mand også sælger produkter for konkurrenten Merkantil Data.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs