MediaWatch

MCI Worldcom udvider i Danmark

MCI Worldcom er på vej til at udvide tilstedeværelsen i Danmark til i løbet af et eller to år også at betjene mellemstore firmaer med mobiltelefoni.

Ifølge Børsen har MCI Worldcom tre alternativer hertil. Enten kan man købe sig ind på andre tele-operatørers mobilnet, man kan byde på et af de nye UMTS-licenser eller man kan købe for eksempel Sonofon. MCI’s danske countrymanager Jonas Risbertg understreger, at det er vigtigt for MCI at bevare en høj grad af kontrol under den kommende introduktion.

MCI Worldcom omsætter på verdensplan for 36-37 milliarder dollar, og i den danske afdeling er der i dag 53 ansatte. Det antal ventes forøget til 80 inden årsskiftet.

Ifølge teleanalytiker John Strand vil MCI få svært ved at tjene penge, hvis de vælger at købe sig ind på andre udbyderes mobil-net og agere serviceprovider.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs