MediaWatch

Rejseportalen Travel Market vil på børsen

Travel Market, der er et af Internettets største rejseportaler, ejes af Interactive Media Group i Vejle, og de regner med at den planlagte børsintroduktion i slutningen af året vil kunne tilføre virksomheden flere hundrede millioner kroner til at investere i ekspansion, skriver Jyllands Posten. Planen er at lade Travel Market børsnotere i enten Danmark, Sverige og Norge.

Travel Market vil allerede til august lancere en ny forbedret udgave af den nuværende rejseportal på hjemmemarkedet i Danmark, Sverige og Norge, og til oktober etablere firmaet sig yderligere i England og Sverige.

Interactive Media Group ejes af Søndagsavisens stifter Richard Bunck og finansmanden Peter Forchhammer, som tilsammen har skudt et tocifret millionbeløb i projektet. De øvrige ejere er grundlæggerne Ole Stouby og Peter Bjørck.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs