MediaWatch

Microsoft forvist til en andenplads

Det lykkes imidlertid Microsoft at tilbagevinde første pladsen kort tid efter, men mange mener at software-giganten allerede har lidt et alvorligt knæk, ved at have været forvist til en andenplads. Microsoft overtog førstepladsen fra General Electric den 14. september 1998, tre år efter børsintroduktionen, skriver Berlingske Tidende.

Indtil videre er Microsoft tilbage på førstepladsen, men om 10 dage forventes der en domsafsigelse i USA’s regerings monopolretsag mod Microsoft, og den dom mener mange vil betyde væsentlige tvangsindgreb i Microsofts konkurrencestrategi, hvilket meget vel kan komme til at betyde, at Microsoft bliver sat ned på en andenplads i rum tid. Desuden har Cisco netop meddlt, at man aer på vej med et nyt og væsentligt forbedret produkt.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs