MediaWatch

Forslag til lov om elektronisk signatur

Forskningsministerens forslag til elektronisk signatur er i overensstemmelse med det tilsvarende EU-direktiv, og dermed bliver der etableret det længe ventede grundlag for at indgå juridisk bindende aftaler om f.eks. e-handel mellem virksomheder i EU via elektroniske dokumenter.

Danmark har en frist indtil den 19. juli 2001 til at implementere direktivet, og inden da skal folketingets partier sætte sig ind i det noget komplekse lovgrundlag og behandle sagen, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs