MediaWatch

Microsoft villig til forlig

Den amerikanske regering ventes at ville afsige den endelige dom i antitrustsagen mod Microsoft allerede om få dage, efter at undersøgelsesdommeren Thomas Penfield Jackson sidste uge bebudede, at nu ville han ikke vente meget længere med en afgørelse. Efter manges mening ville en dom komme til at betyde en tvangsopsplitning af Microsoft, men her kort før domsafsigelsen har Microsoft fremlagt forslag til forlig.

Ifølge forligsskitsen foreslår Microsoft flere alternativer, som kan dæmme op mod selskabets aggressive praksis over for konkurrenterne, men man tilbyder ikke en opsplitning af koncernen, som mange mener er nødvendig for at fremme konkurrencen, skriver Berlingske Tidende. Indtil videre foreligger ingen nærmere uddybning af Microsofts forslag, som angiveligt kan tages som udtryk for, at Microsoft er villig til at rykke et stykke men ikke nok.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs