MediaWatch

Fire leverandører af digital signatur

De fire konkurrenter, som kappes om Forskningsministerens gunst, er Kommunedada, Tele Danmark, Post Danmark og PBS, Pengeinstitutternes BetalingsSystemer, skriver Børsen. Alle er de i forvejen blevet godkendt som mulige leverandører af systemet.

En fælles standard for digital signatur skal blandt andet anvendes i det offentlige, til at sikre transaktioner af personlige data i forbindelse med borgerservice.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs