MediaWatch

Stofa kritiserer målemetoder

Den nye undersøgelse udnyttes at Tele Danmark til at udråbe sig som den hurtigste og mest stabile udbyder af Internet-forbindelser, skriver Jyllands Posten, og det har fået Stofa op af stolene.

Ifølge Stofa selv, er deres Internet-forbindelse via kabelnettet mere end ti gange hurtigere end Tele Danmarks ISDN-opkobling, og problemet er, at Stofa’s Internet-løsning ikke er omfattet af Teknologisk Instituts undersøgelse. Det samme gælder de nye højhastighedsforbindelser som ADSL.

Derfor foreslår Stofa, at branchen samarbejder om at definere en fælles målemetode for Internet-hastighed, som går ud på at downloade filer fra nogle af de større og mere stabile Internetsteder i Danmark, og derigennem måle overførselshastigheden ved de forskellige Intenetforbindelser.

Tele Danmark hilser forslaget velkommen og finder det oplagt, at man, nu hvor Internettet er inde i en så hastig udvikling, begynder på den slags målinger.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs