MediaWatch

Icon og HP i europæisk samarbejde

Alliancen vil kombinere Icon Medialab’s kompetencer indenfor udvikling af kreativ design, brugerinterface, branding med Hewlett-Packard’s sikre, globale Internetbaserede løsninger.

De to virksomheder vil i første omgang samarbejde i fem europæiske lande: Sverige, Finland, Danmark, Italien og UK, skriver de i en pressemeddelelse.

Icon Medialab og Hewlett-Packard har allerede tidligere samarbejdet om flere projekter, blandt andet om Internet-butikken Letsbuyit.com.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs