MediaWatch

Tele Danmark erklærer nordisk telekrig

Tele Danmark vil kæmpe om det nordiske marked, som indtil videre domineres af Telia og Telenor. Senest har Tele Danmark købt 2.100 km fibernet i Sverige, men det danske teleselskab står fortsat svagt på det nordiske marked, hvor hovedparten af investeringerne på kun cirka 1. milliard kroner først og fremmest er placeret i to telefonbogsselskaber.

Tele Danmarks svære situation i Sverige skyldes delvis, at man sidste år ikke fik udnyttet en mobiltelelicens, som ellers var i hus. Uden adgang til det attraktive højvækstmarked indenfor mobiltelefoni kommer Tele Danmark til at kæmpe en hård kamp i Sverige.

Derimod går det lidt bedre i Norge. Her ejer Tele Danmark 51 procent af teleselskabet El Tele Øst og i efteråret købte man 20,4 procent af norske NetCom, skriver Børsen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs