MediaWatch

Stormøder i DR

Omkring 15 organisationer vil gå i forhandlinger om det fremtidige indbyrdes forhold, skriver Berlingske Tidende. Den såkaldte platform, dvs. det fælles grundlag, som DRs "tænke-tank" og DR-ledelsen netop har udarbejdet, blev godkendt som udgangspunkt for fremtidige drøftelser. En dårlig atmosfære mellem ansatte og ledelse har dannet baggrund for udfærdigelsen af arbejdspapiret, der anviser mulige veje til forbedringer.

De nye toner, som er beskrevet i "platformen", betyder, at DRs ledelse ser det som en naturlig opgave at informere, diskutere og motivere - og at der fra ledelse og medarbejdere demonstreres ærlig vilje til samarbejde, hvor begge parter kan fremkomme med ønsker, og der gensidigt vises vilje til at indgå aftaler.

Der skal formuleres en personalepolitik, som i højere grad varetager begge siders interesser, herunder skal det undersøges om man kan tilvejebringe flere fastansættelser. Ledelse og ansatte går ind for, at der skal være fuld enighed om økonomien i Ørestadsprojektet - dér hvor der skal være plads til DRs 3000 medarbejdere, idet det stadig er hensigten, at DR overvejende selv udvikler og producerer sine programmer.

Netop udlicitering af underholdningsprogrammerne udløste afbrydelsen af samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse.

Mere fra MediaWatch

Eventchef på Gyldendal stopper

Efter knap fire år på forlaget, hvor hun har arbejdet for at åbne Gyldendal mere op for læserne, har eventchef fået nyt job.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs