MediaWatch

Jubii solgt til svenske Spray

Salget af Danmarks største portal afregnes med aktier i Spray. Ingen har hidtil villet oplyse om handelssummen, men der vil antageligvis være tale om et trecifret millionbeløb eller et milliardbeløb. Spray vil blive noteret på Stockholms Børs i løbet af i år, skriver Børsen.

Den danske Internet-portal Jubii har eksisteret siden 1995, hvor den blev grundlagt af de tre nuværende partnere Henrik Sørensen, Kasper Larsen og Martin Thorborg. I mellemtiden har venturekapitalisten Mikael Konnerup fået opverdraget omkring halvdelen.

Jubii har 1,5 millioner unikke besøgende om måneden. Efter sammenlægningen vil det nye selskab få seks millioner unikke besøgende per måned.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs