MediaWatch

Dårligt år for Debitel

Ifølge administrerende direktør Per Nielsen fra Debitel skyldes det dårlige økonomiske resultat i 1999 den stigende konkurrence fra en stribe af nye udbydere af teleydelser som Lærernes Indkøbs Central og Dansk Landbrugs Grovvareselskab.

Debitel vil prøve at klare sig ud af problemerne ved at lancere et tilbud på et gratis mobilabonnement i år 2001. Desuden forhandles der i øjeblikket med en række selskaber og foreninger, der har en god kundebase, og som overvejer at tilbyde kunderne telefoni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs