MediaWatch

Tele2 planlægger flat-rate tilbud

I øjeblikket arbejder Tele2 på at klarlægge forbrugernes telefon- og Internetforbrug for at bestemme prisen på flat-rate tilbudene, skriver Jyllands Posten. Ifølge Tele2’s salgs- og marketingdirektør, Viggo Jarnum, vil flat-rate tilbudet blive forbundet med visse begrænsninger med hensyn til hvilke opkald tilbudet vil omfatte samt hvor længe forbrugerne kan ringe om dagen.

Viggo Jarnum mener at tilbudet vil blive på under 500 kroner om måneden, men på den anden side regner Tele2 ikke med at kunne matche de 99 kroner om måneden, som teleselskabet Vattenfall i øjeblikket udbyder i Sverige.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs