MediaWatch

Codan fokuserer på Internettet

Codan Forsikring er i gang med en langsigtet handlingsplan, som skal udnytte Internettets mange nye muligheder. Underdirektør Rigmor Zobel er ansvarlig for e-commerce enheder, og hun tror på at Internettet fuldstændig vil ændre den måde, som Codan driver forsikringsselskab på, skriver Børsen.

Ifølge Rigmor Zobel er det ikke blot et spørgsmål om, at Codan vil oprette en hjemmeside, hvor man forsøger at yde salg og service overfor kunderne. I stedet har man oprettet en selvstændig forretningsenhed med 20 ansatte og egen IT-afdeling og med selvstændig ansvar for marketing og økonomi.

Konsulentvirksomheden Arthur Andersen har været med til at skitsere processen hos Codan. Netop strategien med den selvstændige forretningsenhed finder partner Michael Gaarman fra Arthur Andersen utroligt vigtigt for at gennemføre en e-commerce handlingsplan effektivt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs