MediaWatch

Radioer melder ud til medieforhandlinger

"Vi ser frem til oplægget og håber, at det tager hensyn til, at lokalradioerne faktisk er i fuld gang med at bevise, at vi kan løfte opgaven med at bryde Danmarks Radio's monopol på landsdækkende nyheder.

Den eneste grund til, at lokalradioerne i dag ikke løfter denne opgave fuldt ud er, at vi på grund af lovgivningen ikke kan høres over hele landet, og at det sammen med de andre estriktioner i lovgivningen reducerer vores reklameindtægter og dermed de ressourcer vi kan anvende på at sende nyheder," siger formanden for KOMM, Bent Helvang. KOMM er de kommercielle radioers brancheforening.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs