MediaWatch

Internet-spil konkurrerer med tipstjenesten

Nye spil som gratispenge.dk, klikogvind.dk og quiz.dk konkurrerer i stigende grad med Dansk Tipstjeneste på Internettet. De nye spil på Internettet er i stærk fremgang, og ud over at være gratis at deltage i, giver de bedre gevinstchancer end de traditionelle spil fra Dansk Tipstjeneste.

Det har Dansk Tipstjeneste ikke i sinde at sidde overhørig. Sidste år omsatte Dansk Tipstjeneste for i alt 5.635 millioner kroner, skriver Berlingske Tidende, og det var 57 millioner mindre end året før.

Informationschef Thomas Rørsig fra tipstjenesten tror i første omgang, at det bliver bookmaker-spillene, som får indflydelse på Dansk Tipstjeneste og dernæst lotto-spillene, så det er ikke udelukkende, at tipstjenesten kommer med flere Internet-spil og måske helt nyudviklede. I første omgang lancerer tipstjenesten Odsett-spillet Den lange på Internettet i løbet af i år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs