MediaWatch

Populært lotto-spil på Internettet

Interessen for lotto-spillet har siden lanceringen for bare 10 dage siden været så stor, at det har indtaget førstepladsen på Internet-hitlisterne Chart DK og Danmark Top 100 med suverænt flest hits, skriver Jyllands Posten.

Gevinsten på de 25.000 kroner finansieres via reklameindtægter, og her adskiller annonceringen sig fra andre sites, ved at deltagelse i spillet forudsætter, at der klikkes på annoncørens banner, så brugeren bliver ledt ind på annoncørens hjemmeside.

Spillet ejes af stud merc. Niels Aabye Madsen, der fik ideen fra et lignende spil i USA ved navn FreeLotto. Ejerens ambition er at videreføre spillet i sverige, Norge og Finland, så snart det giver overskud, skriver Jyllands Posten, og senere skal spillet så ud i resten af Europa.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs