MediaWatch

Lovforslag vækker vrede

Justitsministerens lovforslag skal regulere retningslinierne for den såkaldte uanmodede markedsføring på Internettet, skriver Berlingske Tidende. Lovforslaget bygger på et EU-direktiv om fjernsalg.

Organisationerne var selv i gang med at formulere en frivillig mærkeordning, som Internet-firmaerne kunne opnå en ret til at bære såfremt de opfyldte bestemte regler. Incitamentet for virksomhederne for at deltage i denne ordning undermineres nu ved at Justitsministeren har indføjet en tilsvarende regel i lovforslaget.

Den frivillige mærkeordning var udarbejdet i en samarbejde mellem branche- og forbrugerorganisationerne, herunder blandt andet IT-brancheforeningen og Dansk Handel & Service, i den såkaldte E-kreds, som er etableret under Erhvervsministeriet og Forskningsministeriet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs