MediaWatch

Optræk til alliance mellem Murdoch og Yahoo

Ifølge Jyllands Posten mødes topchefernerne fra de to koncerner jævnligt til forhandlinger, og der er rygter om, at der bliver tale om en ”omfattende alliance” mellem dem.

Blandt Murdoch’s mange selskaber under News Corporation kommer samarbejdet nok først og fremmest til at vedrøre TV-stationerne og de satellitopkoblede selskaber.

Murdoch arbejder ud fra en anden model for samarbejde, end den der resulterede i fusionen mellem Time Warner og AOL. I stedet for en fusion, lægger Murdoch op til strategiske alliancer med Internetselskaberne, for derved at bevare kontrollen over moderselskabet News Corporation.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs