MediaWatch

Intel og Sony integrerer forbrugerelektronik

Intel og Sony vil samarbejde om at samle produkter som fjernsyn, video og for eksempel Playstation med pc’en og Internettet i et fælles netværk.

Ifølge Sony’s nordiske direktør, Carsten Johansen, vil man skabe et netværk i hjemmet i lighed med det, der kendes fra virksomhedernes netværk, hvor Internettets informationer integreres i de forskellige komponenter, skriver Børsen.

Der er her, at fremtidens produkter ligger, fortsætter den nordiske direktør, og Sony har til hensigt at blive markedsførende på det område.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs