MediaWatch

Navision venter med Wap-løsninger

Navision har ikke tænkt sig at springe ud i det helt store kapløb om at tilbyde Wap-baserede tjenester, førend kunderne giver udtryk for behov herom. Indtil videre har man integreret nogle Wap-løsninger til Navision, men der er ifølge Navisions økonomidirektør, Lars P. Hamann, endnu ikke tale om deciderede Wap-produkter, skriver Børsen.

Navision holder naturligvis øje med de nye tendenser i branchen, som for eksempel Wap, men første prioritet er det som økonomidirektøren kalder paradigmeskiftet fra den desk-top baserede løsning til den ægte e-business-arkitektur.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs