MediaWatch

Nyt Bluetooth-headset fra Netcom

Det trådløse headset fra Netcom blev præsenteret på Cebit, og man regner med at være klar til at lancere det på markedet omkring juli, skriver Berlingske Tidende. Prisen kommer til at ligge på omkring 3.500 kroner, hvilket svarer nogenlunde til prisen på de tidligere headset, som GN har produceret.
Dermed bliver GN Netcom formentlig de første til at udnytte den nye Bluetooth-teknologi. Udviklingen er sket i samarbejde med virksomheden Digianswer i Nibe, som netop er blevet opkøbt af Motorola. Bluetooth er de radiobølger som muliggør, at elektroniske enheder kan kommunikere indbyrdes over korte afstande.

De trådløse headset til fastnettelefoner skal i første omgang skabe omtale for GN Netcom overfor verdens mobiltelefonproducenter. Først når de begynder at indbygge modtagerenheder i mobiltelefonerne, eller fremstille adaptorer til de eksisterende telefoner, vil der for alvor komme gang i salget af headset verden over. Alene i USA er der over 80 millioner mobiltelefonbrugere, og antallet stiger hver måned med 1 million nye.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs