MediaWatch

Ingen regulering af roaming

I stedet bliver det op til teleselskaberne selv at fastsætte roaming-priserne udfra markedsvilkårerne – en metode, som ofte har været kritiseret af Tele Danmarks og Sonofon’s konkurrenter.

En række af de øvrige teleselskaber, herunder Telia, Mobilix og Tele2 samt Dansk Dataforening, havde ellers henvendt sig til politikerne med et ønske om en statslig regulering af de nationale roaming-takster for mobiltelefoni, på samme måde som det kendes fra fastnetstelefonien, skriver Børsen.

Beslutningen blev truffet under et møde mellem partiernes telepolitiske ordførere og Forskningsminister Birte Weiss vedrørende de kommende telepolitiske forlig. Forskningsministeren ventes at have det endelige lovforslag klar til engang i efteråret.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs