MediaWatch

Sonofon’s strategi for mobile Internet

Sonofon er allerede langt fremme med at udvikle en trådløs løsning til Internet-bankforretning for Bankdata og Sydbank, hvor kunderne vil kunne indhente bankoplysninger om kontobevægelser, betale regninger og handle med aktier, skriver Børsen. Desuden samarbejder Sonofon blandt andre med CNN om en mobil nyhedstjeneste, og med en finsk partner om udvikling af et mobilt kontor.

Ifølge Børsen er Sonofon’s nye strategi uden klar angivelse af fokus, og en analytiker mener, at Sonofon blot er i gang med at gøre det, som alle andre gør. Desuden har Sonofon endnu ikke forhandlet de konkrete aftaler på plads med de forskellige samarbejdspartnere.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs