MediaWatch

BSkyB vil have Internetportal

Hermed har manden, der tidligere har udtalt, "at Internettet ødelægger flere forretninger, end det skaber", endeligt taget Internettet til sig. News Corporation ejer nogle af verdens største TV-stationer og Aviser, så der bliver nok af indhold at fylde på Murdoch’s hjemmeside.

News Corporation omsætter for cirka 100 milliarder kroner om året, og meddelelsen om den forestående Internetsatsning fik selskabets aktier til at stige med 20 procent til nu 19,10£, skriver Børsen.

Murdoch har for nylig været til møde med Nokia-topchefen Jorma Ollila, og det har udløst rygter om en kommende fusion mellem medie- og underholdningsselskabet News Corporation og teknologivirksomheden Nokia i stil med den mellem Time Warner og AOL. Murdoch påstår imidlertid, at mødet kun var et studiebesøg i forbindelse med udvikling af en WAP-platform.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs