MediaWatch

BSkyB vil have Internetportal

Hermed har manden, der tidligere har udtalt, "at Internettet ødelægger flere forretninger, end det skaber", endeligt taget Internettet til sig. News Corporation ejer nogle af verdens største TV-stationer og Aviser, så der bliver nok af indhold at fylde på Murdoch’s hjemmeside.

News Corporation omsætter for cirka 100 milliarder kroner om året, og meddelelsen om den forestående Internetsatsning fik selskabets aktier til at stige med 20 procent til nu 19,10£, skriver Børsen.

Murdoch har for nylig været til møde med Nokia-topchefen Jorma Ollila, og det har udløst rygter om en kommende fusion mellem medie- og underholdningsselskabet News Corporation og teknologivirksomheden Nokia i stil med den mellem Time Warner og AOL. Murdoch påstår imidlertid, at mødet kun var et studiebesøg i forbindelse med udvikling af en WAP-platform.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs