MediaWatch

Tele Danmark opkøber for få konkurrenter

Den oprindelige mening med SBC Communication’s opkøb af Tele Danmark var, at den danske teleoperatør skulle være koncernens spydspids i Europa, skriver Børsen. Men Tele Danmark har ikke været tilstrækkeligt aktiv med at købe op i det øvrige Skandinavien.

Derfor er den aggressive svenske konkurrent NetCom blevet anført af eksperter som potentielt emne for opkøb. Netcom er blandt Europa’s største Internet-selskaber og moderselsskab for Tele2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs